Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Bestway III típusú antibakteriális szűrőbetét

Ár:
4.200 Ft (3.307 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A FLOWCLEAR antibakteriális szűrőbetét a Bestway újdonsága. A FLOWCLEAR szűrőszivattyúk optimális működéséhez csereszűrő patronokra van szükség. A patronok rendszeres cseréje meghosszabbítja a szivattyú élettartamát és maximalizálja az élettartamát.

A bemutatott szűrő szerkezete lehetővé teszi a baktériumok szaporodásának szabályozását, és erős széles spektrumú antibakteriális hatással rendelkezik. Az antibakteriális szűrőpapír gátolja a baktériumok szaporodását, mint például a staphylococcus aureus.

Az ISO 22196 szabvány szerint a gyártó garantálja az optimális teljesítményt 2 hétig (4-6 szűrő elegendő a szezonhoz).

A szűrőt vízzel lehet tisztítani egy normál kerti tömlővel, ha kissé szennyezett. Szűrő a Bestway III típusú szűrőszivattyúhoz, 5678  liter/óra kapacitású modellekhez készült.

Műszaki adatok:

  • méretei 20 x 10,5 cm
  • csomag mérete: 21 x 11 x 11 cm

Felszerelését felnőttnek kell végeznie. Miután lekapcsolta a szivattyút az áramellátásról, csavarja le a fedelet, majd vegye le a tömítést és a szűrő fedelét. A betét eltávolítása után folytassa a tisztítását nagynyomású vízzel (például egy kerti tömlővel). Ha a szűrő még mindig nagyon szennyezett, akkor cserélnie kell egy újra.

Cikkszám: JO_58476
Elérhetőség: Raktáron
Előre utalás esetén + 100000ft felett ingyenes a szállítás! Elérhető legkedvezőbb szállítási díj: 1.500 Ft
Menny.:db