Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Oxichlor Mini 5 tasak - Pontaqua

Ár:
4.064 Ft (3.200 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Aktív oxigén és klórtartalmú, kombinált vízfertőtlenítőszer. Egyszerűen használható, 35 grammos tasakokba töltött granulátum, nem kell az adagokat mérni. Azonnali és elnyújtott hatású vegyszer. Kis és közepes medencék, masszázskádak ideális fertőtlenítőszere. Ellenáll a napfény és hő hatására fellépő bomlásnak.

Alkalmazás: 3-5 m3 vízhez 1 tasak, 5-8 m3 vízhez 2 tasak, 8-12 m3 vízhez 3 tasak, 12-16 m3 vízhez 4 tasak, 16-20 m3 vízhez 5 tasakot szükséges a medence vizébe tenni.

Hatóanyag: kálium-peroxo-monoszulfát és nátrium-diklór-izocianurát.

Fertőtlenítőszerek azok a vegyszerek, amelyek elpusztítják, a medence vizében jelenlevő mikroorganizmusokat, mint a baktériumok, algák, gombák, vírusok. Néhány fajtája a vízben terjedve betegséget vagy fertőzést okozhat. Elszaporodásuk esetén a medence vize zavarossá változhat. Fertőtlenítésre leggyakrabban a klór vegyületeit használjuk.

Szabadklór-tartalom (angolul: Free Chlorine - FC)
A fürdőmedence vizében annyi klórnak kell lennie, amennyi elpusztítja a fertőzést okozó mikroorganizmusokat, azonban a fürdőzők egészségére még nem ártalmas. Az ideális szabadklór-tartalom (angolul: Free Chlorine - FC) literenként 0,6-1,0 mg.

Cikkszám: OKM 003
Elérhetőség: Raktáron
Előre utalás esetén + 100000ft felett ingyenes a szállítás! Elérhető legkedvezőbb szállítási díj: 1.500 Ft
Menny.:db